Välkommen till Tolk4u Sverige!

mediumsmall-res.png

Vi är glada över att ha dig som kund och lovar att vi kommer att göra vårt yttersta för att du ska känna dig riktigt nöjd med oss!

Vi på Tolk4u Sverige finns till för dig. Hos oss behöver du inte sitta i telefonkö i timmar med otaliga knappvalsalternativ att välja mellan. Vi besvarar alla dina frågor om tolktjänster, Översättningstjänster, språk och vårt företag. Det går också bra att ställa frågor via e-post, facebook eller kontaktformulär eller besöka oss på Stationsgatan 56 i Uppsala.

Titta gärna in på Mina sidor – din egen webbportal. På Mina sidor kan du bland annat se dina fakturor, göra ändringar och boka tolk.

Bli kund genom att tryck på “Kund”, “Bli kund” ange alla information som krävs. Sen svarar vi så fort vi kan och informerar om alla detaljer som gäller din registrering. Du får sen preliminärt inloggningsuppgifter som du får själv andra de vid första inloggning. Du loggar in genom att trycka på knappen högst upp på sidan och logga in med dina inloggningsuppgifter. Du kan välja att betala dina fakturor via e-faktura och/eller autogiro. E-faktura är enkelt, tryggt och smidigt och du slipper knappa in en massa OCR-nummer varje gång. Du slipper fakturor i brevlådan och dessutom sparar du miljön

Än en gång, varmt välkommen!

Atheer Ali Ayoub, VD

 

www.tolk4u.se


Med vänlig hälsning

Atheer Ali Ayoub

VD Tolk4u Sverige

Bli kund